به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری فرانسه، جوانان وابسته به این حزب از مدت ها قبل به بهره گیری از روش های بی رحمانه برای دستیابی به اهداف سیاسی خود به نمایندگی از حکومت پییر انکرونزیزا رئیس جمهوری بروندی متهم بوده اند.
اسکای ویلر پژوهشگر دیده بان حقوق بشر در این خصوص گفت: مهاجمان از اتحادیه جوانان حزب حاکم بروندی، زنان را به طرز فجیعی مورد ضرب و جرح و تجاوز قرار داده اند و این اعمال اغلب پیش چشم فرزندان آنها به وقوع پیوسته است.
وی افزود: بسیاری از این زنان در نتیجه این اعمال، متحمل مشکلات دراز مدت فیزیکی و روحی شده است.
تلاش بحث برانگیز اما، در نهایت موفقیت آمیز انکرونزیزا برای احراز پست ریاست جمهوری برای سومین بار در سال گذشته، بحران خونباری را در بروندی رقم زد که بیش از 500 کشته برجا گذاشت و حدود 270 هزار نفر را بی خانمان کرد.
براساس اعلام سازمان ملل، صدها زن از آن زمان به بعد مورد تعرض قرار گرفتند.
این در حالی است که سخنگوی دولت بروندی اخبار و اطلاعات منتشر شده از سوی دیده بان حقوق بشر را غیر واقعی خواند.
دیده بان حقوق بشر با بیش از 70 قربانی تعرض بروندیایی در یک اردوگاه آوارگان در غرب تانزانیا مصاحبه کرد و این افراد گفتند که در پی حملات هواداران حزب حاکم بروندی از کشورشان گریختند.
این گروه مدافع حقوق بشر اعلام کرد که مردان مسلح به اسلحه، چماق و چاقو با حمله به منازل مسکونی، زنان را مورد تعرض قرار می دادند.
براساس این گزارش، شورای امنیت سازمان ملل برای اقدام در بروندی تحت فشار است.
خشونت و درگیری در بروندی، نگرانی در مورد فجایعی مشابه با رویدادهای رواندا در سال 1994را افزایش داده است.
فرانسه پیش نویس قطعنامه ای را به شورای امنیت ارائه داده و خواستار استقرار 228 پلیس سازمان ملل در بروندی برای نظارت بر وضعیت حقوق بشر و کمک به آرام کردن اوضاع در این کشور شده است.